Inca, Azteka, Maya: ontvangst met slangen ©


Mexicaanse meet-and-greet met indianen en slangenVanaf de oertijd hebben de Mexicanen geleefdmet slangen. De Mexicaanse mythologie geeft aan dat de slang een symbool is van verering, aanbidding en eer. Vaak is de slang ook een symbool van grote macht, opstanding en wedergeboorte en een krachtig embleem van vernieuwing en transitie.Verder wordt de slang herkend als een symbool van de mensheid als geheel. Interessant is dat het Mexicaanse perspectief hoop voor de mensheid biedt om naar grote hoogten te streven, omdat de uitscheiding van de huid van de slang correleert met het vermogen van de mens om zijn eigen omstandigheden te veranderen en tegenspoed te overwinnen.

Eerst komt er op het podium een mysterieuze verschijning! De danseres isverborgen onder haar doeken, die dan plotseling opengaan. Ze danst eerst een paar nummers zonder jargon, en vervolgens met de slang. Na het melden gaat rondlopen tussen het publiek voor een meet-and-greet sessie: uw gasten kunnen met haar en de slang op de foto!
Onze slangen zijn tam en goed hanteerbaar in drukke, volle ruimtes. Wij beschikken over bijzonder zeldzame slangen, zoals een babyblauwe albino en een lavendel albino, gewone albino's en 2 wildkleurpythons!

Wij bieden 1 of 2 Maya-, Inca- of Azteka-indianen voor vuurshows tijdens het feest (openingsshow of afsluitingsshow) en rondlopen met een slang voor foto’s. Vuurspugen bij de entrée is ook mogelijk.

Bij ons kunt u een compleet indianen-themafeest bestellen, met leuke ontvangstacts, een dj, livemuziek, decoratie en dansshows, als avondvullend programma of als ’losse’ show voor optredens, parades, etc.

Bestel onze Mexicaanse foodtruck of (naar wens) onze Azteka-indianen foodtruck © voor de lekkerste pre-hispanische Mexicaanse gerechten. Met indiaanse vrouwen die ter plekke tortilla's maken en uitserveren, lekkere vegetarische en vleesgerechten, met veel mais en cactus.

Bewonder onze indianenshow met Incadanseressen en panfluitmuziek!

Indianenshow

Het beste Indianen-themafeest op maat! Boek ons themafeest arrangement met gezellige pre-hispanische muziek of Mariachi’s, decoratie en leuke dansers en danseressen!

Muziek uit het Andesgebergte (panfluitmuziek uit Ecuador, Bolivia en Peru). Maya-, Inca- en Azteka-danseressen. Mooie kostuums, shows en vuurshows. Inca-dansers met slangen; zeer mystieke shows!

Pre-hispanische muziek, dans, eten en ontvangst! Van "El Condor Pasa" tot "Las Mananitas" en andere hits uit Zuid-Amerika. Wij werken samen met een Boliviaanse muziekgroep en Peruaanse danseressen voor een complete show. Ook zeer geschikt voor parades en winkelcentra. Bewonder onze indianenshow met Inca-danseressen en panfluitmuziek.

Bestel onze Mexicaanse foodtruck of (naar wens) onze Azteka-indianen foodtruck © voor de lekkerste pre-hispanische Mexicaanse gerechten. Met indiaanse vrouwen die ter plekke tortilla's maken en uitserveren, lekkere vegetarische en vleesgerechten, met veel mais en cactus.

Of boek een van onze workshops voor een interactieve show! Wij leren uw gasten dansen, muziek maken, zo sterk zijn als een indiaan; kortom, wij zorgen voor interactie met het publiek!


Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
De slang symbool is van verering aanbidding en eer De slang symbool is van verering aanbidding en eer

De slang symbool is van verering aanbidding en eer De slang symbool is van verering aanbidding en eer

De slang symbool is van verering aanbidding en eer De slang symbool is van verering aanbidding en eer

De slang symbool is van verering aanbidding en eer Mariachi muziek Mexicaanse dans
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
De slang symbool is van verering aanbidding en eer

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

De slang symbool is van verering aanbidding en eer Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
De slang symbool is van verering aanbidding en eer

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
De slang symbool is van verering aanbidding en eer
De slang symbool is van verering aanbidding en eer

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Nieuw Bergen Nieuw-Buinen Nieuw-Dordrecht Nieuw-Heeten Nieuw-Helvoet Nieuw-Lekkerland Nieuw-Loosdrecht Nieuw-Milligen Nieuw-Namen Nieuw-Roden Nieuw-Scheemda Nieuw-Schoonebeek Nieuw-Vennep Nieuw-Vossemeer Nieuw-Weerdinge Nieuw-Wehl Nieuw-Zwinderen Nieuwdorp Nieuwe Krim Nieuwe Meer Nieuwe Niedorp Nieuwe Pekela Nieuwe Wetering Nieuwe-Tonge Nieuwebildtzijl Nieuwebrug (Friesland) Nieuwebrug (Noord-Holland) Nieuwebrug (Overijssel) Nieuwerbrug Nieuwediep Nieuwegein Nieuwehorne Nieuwendam Nieuwendijk (Amsterdam) Nieuwendijk (Werkendam) Nieuwendijk (Zuid-Holland) Nieuwenhagen Nieuwenhoorn Nieuwer ter Aa Nieuwerbrug Nieuwerkerk aan den IJssel Nieuwerkerk Nieuweroord Nieuwersluis Nieuweschans Nieuweschild Nieuweschoot Nieuwkoop Nieuwkuijk Nieuwland (Dongeradeel) Nieuwland (Sluis) Nieuwland (Zederik) Nieuwlande Nieuwleusen Nieuwolda Nieuwpoort (Noord-Holland) Nieuwpoort (Zuid-Holland) Nieuwstadt Nieuwveen Nieuwvliet Niezijl Niftrik Nigtevecht Nij Altoenae Nij Beets Nijbroek Nijeberkoop Nijega Nijehaske Nijeholtpade Nijeholtwolde Nijelamer Nijemirdum Nijensleek Nijetrijne Nijeveen

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.